Kun postilaatikko vaihtui kirjeluukkuun

Villa Rausti. Pieteetillä rakennettu. Rakkaudella sisustettu ja remontoitu. Pari vuotta sitten sisustuslehden neljälle sivuaukeamalle ikuistettu Villa Rausti sai tänä kesänä uudet asukkaat.

 

Kuvat Unelmien Talo&Koti-lehden aukeamista numerosta 1/2016.

 

Ulkomailta löydetty rakkaus ja 2 teiniä, jotka eivät enää tarvitse taloa, jota ympäri juosten tehdä nopeusennätyksiä, paikkaa 4 metrin trampoliinille tai 5000 litran uima-altaalle. Ruusut ja ihanat, upeat 2 viikkoa vuodessa kukkivat syreenit. Kasvimaa ja marjapensaat. Rikkaruohot. Kasvihuone kamiinalla. 3 vuotta yritin kasvattaa tomaatteja mutta lopulta velipoika sanoi varoen: ”Tunnusta pois, ei sinusta ole kasvihuoneviljelijäksi. Elämässä voi päästä helpommallakin.”

Valitsin helpomman elämän, asunnon kerrostalossa, Torniojoen rannalta, parvekkeen ilta-auringossa. Vajaa vuosi siinä meni, muuttaa ja tyhjentää 235 neliötä tavaraa ja 19 vuotta elämää, 75 neliöön. Apuna hyvät ystävät, Konmari ja Face-kirppikset.

Uusi elämä. Uudet sisustusprojektit. Aikaa uusille harrastuksille. Taloyhtiön 2 viikon välein siivottu sauna ja vuokraan kuuluva vesi. Joku muu leikkaa nurmikon ja tekee lumityöt. Aamukahvit parvekkeella Torniojokea ihaillen. Easy living.

 

Posted in Blogikirjoitukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *