Luova tauko

Takana pitkä levollinen viikonloppu Luleåssa Pyhäinpäiviä viettäen. Halloween-kurpitsa kaiverrettu ja sitä ihasteltu kynttilöiden valaisemana illan pimeydessä. Grillikyljet grillattu ja tiramisut tehty jälkiruoaksi. Leffavalintana Jack Nicholsonin "Hohto", klassikko jota 16-vuotias teinini ei ollut vielä nähnyt. Vierailtu Arcusin Konst&Handvärk-messuilla. Fiikattu anoppilassa. Vihdoin selvitetty Candy Crushin 300. taso. Saunottu pitkän kaavan mukaan. Keskusteltu suomalaisen ja ruotsalaisen kulttuurien väliset erot graavilohen suolaamisessa. Todellinen luova tauko viimeisten viikkojen arjesta ja työnteosta. Tänään kotiin.

Happy Halloween Pumpkin

Lokakuun viimeinen viikonloppu meni ihanasti Aineen Taidemuseon perinteisellä Taidebasaarilla. Ensimmäistä kertaa sain yhdelle koolle kaikki Maiden Lilly Finlandin tuotekokonaisuudet, taidenäyttelyn teokset, taideprintit ja tuote-etiketit uusin logoin. Pop Up-osaston valmistuttua ehdin itsekin istahtaa hetken ja katsella käsieni ja ajatuksieni tuotoksia. Värien ja materiaalien sekamelska, joka kuitenkin näyttää kokonaisuutena juuri minulta. Täytyy sanoa että tykkäsin. Saamani palaute osastosta ja tuotteista oli palkitsevaa, positiivista ja antoi uskoa pohdintoihini "Onko tässä mitään järkeä?".

Tool Rollsit taiteilijatarvikkeille mokkanahkaa ja Maiden Lilly Cell Bageja.

Postikortit Taidebasaarille suoraan painosta.

Pop Up Taidebasaarilla 2017.

Taidebasaarilta Maiden Lillyn Pop Up matkasi Joulupukin pääkonttorille Rajalla - På Gränsenille. Jokunen viikko sitten tuttavani kysyi minulta että onko tuotteitani jossain myynnissä? Jouduin vastaamaan: "Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä ei. Jälleenmyyjiä Maiden Lillyillä ole ole ja verkkokauppakin on vielä siellä suunnittelun asteella." Mutta nyt asia on siis bueno ja tuotteita pääsee ihastelemaan joulumyymälään 🙂 Pääkonttorilla on myynnissä käsityötuotteita 40:ltä eri käsityöläiseltä tammikuun loppuun asti. Joulupukin pääkonttori sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Magneetteja ja Lillys Cell Bageja Joulupukin Pääkonttorilla.

Pop Up -osasto Joulupukin Päkonttorilla Rajalla - På Gränsen.

Taideprinttejä ja postikortteja.

Nyt siis vuoro vaihtuu Maiden Lillyistä kuvataiteen pariin seuraaviksi kuukausiksi. Verkkonäyttelyn "Angels in My Heart" suunnittelu on edennyt viimeiset viikot koko ajan takaraivossa. Seuraavaksi näyttely alkaa saamaan lisää sisältöä, rakennetta, kuvia ja tarinoita. Ja tietää pitkiä päiviä iMacilla 😀

Viikonlopun luova tauko "en tee mitään" tuli tarpeeseen.

- Pirjo -

Posted in Blogikirjoitukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *